Новое поступление
Характеристики
*Текущая стоимость 256,58 уже могла изменится. Что бы узнать актуальную цену и проверить наличие товара, нажмите "Добавить в корзину"
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость | Цена |
---|---|---|---|
Sep-18-2025 | 305.76 руб. | 320.19 руб. | 312.5 руб. |
Aug-18-2025 | 302.11 руб. | 317.45 руб. | 309.5 руб. |
Jul-18-2025 | 253.20 руб. | 266.97 руб. | 259.5 руб. |
Jun-18-2025 | 297.4 руб. | 312.24 руб. | 304.5 руб. |
May-18-2025 | 259.17 руб. | 272.48 руб. | 265.5 руб. |
Apr-18-2025 | 292.80 руб. | 307.44 руб. | 299.5 руб. |
Mar-18-2025 | 289.61 руб. | 303.26 руб. | 296 руб. |
Feb-18-2025 | 287.43 руб. | 301.18 руб. | 294 руб. |
Jan-18-2025 | 284.81 руб. | 298.1 руб. | 291 руб. |
Описание товара
description:
100% brand new
Product type: Bacillus natto
Net content: 10g/bag
Production steps: (Please clean your hands before making, not greasy!)
Step 1. Soybean soak for about 10 hours
Step 2. Steam the soybeans for about 2 hours to soften them, then cool to about 60 degrees
Step 3. Place Bacillus natto in beans and stir
Step 4. Use natto machine, after 12-18 hours or more, you can enjoy natto.
Ingredients: maltodextrin, natto powder
Storage method: Sealed and stored in a cool and dry place. After opening, please put in the low temperature refrigerator
Shelf life: 540 days
Production date is based on packaging
Package Included:
1 packet of natto baking powder
note:
1. Because it is a manual measurement, please allow a slight deviation.
2. Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project
Смотрите так же другие товары: