Wireless Bluetooth Speaker Portable Stereo Loudspeaker FM Outdoor Mini Super Bass Subwoofer Handsfree Call Music Play for iphone |



Сохраните в закладки:

Цена:1 514,69RUB
*Стоимость могла изменится

Количество:


Новое поступление

Характеристики

Wireless Bluetooth Speaker Portable Stereo Loudspeaker FM Outdoor Mini Super Bass Subwoofer Handsfree Call Music Play for iphone |

История изменения цены

*Текущая стоимость 1 514,69 уже могла изменится. Что бы узнать актуальную цену и проверить наличие товара, нажмите "Добавить в корзину"

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость Цена
Sep-16-2025 1802.30 руб. 1892.1 руб. 1847 руб.
Aug-16-2025 1787.35 руб. 1876.57 руб. 1831.5 руб.
Jul-16-2025 1499.34 руб. 1574.61 руб. 1536.5 руб.
Jun-16-2025 1756.17 руб. 1844.55 руб. 1800 руб.
May-16-2025 1529.5 руб. 1605.14 руб. 1567 руб.
Apr-16-2025 1726.97 руб. 1812.30 руб. 1769 руб.
Mar-16-2025 1711.77 руб. 1797.49 руб. 1754 руб.
Feb-16-2025 1696.26 руб. 1781.56 руб. 1738.5 руб.
Jan-16-2025 1681.9 руб. 1765.98 руб. 1723 руб.

Описание товара

Wireless Bluetooth Speaker Portable Stereo Loudspeaker FM Outdoor Mini Super Bass Subwoofer Handsfree Call Music Play for iphone |Wireless Bluetooth Speaker Portable Stereo Loudspeaker FM Outdoor Mini Super Bass Subwoofer Handsfree Call Music Play for iphone |Wireless Bluetooth Speaker Portable Stereo Loudspeaker FM Outdoor Mini Super Bass Subwoofer Handsfree Call Music Play for iphone |Wireless Bluetooth Speaker Portable Stereo Loudspeaker FM Outdoor Mini Super Bass Subwoofer Handsfree Call Music Play for iphone |Wireless Bluetooth Speaker Portable Stereo Loudspeaker FM Outdoor Mini Super Bass Subwoofer Handsfree Call Music Play for iphone |Wireless Bluetooth Speaker Portable Stereo Loudspeaker FM Outdoor Mini Super Bass Subwoofer Handsfree Call Music Play for iphone |


   New Original Fanatic S9 Wireless Bluetooth Speaker Mini Speaker Super Bass Subwoofer Speaker Phone Call Supports TF Card   aeProduct.getSubject()   1.Dual high-definition speaker actuators 2.0 Dual 360 degree surround and super bass stereo sound effect, feel shocking bass music.   2. bluetooth 4.0 chipset, powerful audio decoding, stable bluetooth signal transmission, operation distance up to 10 meters (free space), excellent compatibility, works with all bluetooth enabled electronic devices such as a smartphone, smart tv, laptop, MP3, and so on. d.   3. Fanatic Exclusive APP built hundards cloud radio stations including Variety, Music online, news, sports channel, and so on. d. The app also features a pedometer function.   4. 2400 mAh super large capacity battery, extremely long standby and usage time, talk time / playback time up to 12 hours.   5. a built-in HD-sensitive microphone, speakerphone support to answer incoming calls, even when he's playing music or when you are driving, it is very convenient.   6. a built-in micro-sd card slot and Flash Drive Slot, Support memory card / flash drive Playback mode even if you are not the owner of the device with the function of Bluetooth, you can also insert TF card with songs downloaded for playing music.   7. Support AUX line output music playback mode, you can use a standard 3.5 mm audio cable to connect the speaker for mobile phone or tablet computer to play music.   12 aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

Questions and Answers :

Question 1 : The battery can not been charger.
Answer : To protect the battery during shipment, we paste the plastic insulating material on the battery. When you receive the speaker, please tear off the plastic insulating material to avoid it can not been charger. Please refer the photo.

 

Question 3 : How do I unpair the connected bluetooth phone from the speaker?
Answer : Please short press to disconnect the Bluetooth connection.

Question 4 : How to use the speaker in the radio mode?
Answer : You need to plug in the DC5V charging cable, long press the pause button to automatically search.

Question 5 : Is it possible to connect the unit to another speaker via an Aux Out cable?
Answer : No.

Question 6 : What is the range of the received Bluetooth signal?
Answer : About 10M.

Question 7 : What is the size of the speaker ?
Answer : 23.00 x 6.50 x 6.50 cm / 9.06 x 2.56 x 2.56 inches

Question 8 : How many watt (RMS) is this speaker?
Answer : 2*3W=6W

Question 9 : Is there any possibility of blocking the touch buttons KR8800?
Answer : No.

Question 10 : Does it support hand-free-calls ?
Answer : No.

Question 11 : It comes with instructions?
Answer : Yes, it comes with English instructions, if you need e-edition, please contact our worker.

Question 12 : How do I know that it is fully-charged ?
Answer : The display shows this icon when charging, icon will disappear when fully-charged. Please refer the the photo.
  Question 13 : How to enhance the FM receiver function?
Answer : Since some of the regional magnetic field interference, it will lead to poor FM reception, I suggest you plug in Micro USB cable to strengthen the signal receiving.

Question 14 : How to change the language?
Answer : Please long press the "M" button for more than 3 seconds.

Question 15 : Looking forward to your question...
  Welcome to my shop! nice day! For any problem when you received .pls feel free to contact us before leaving feecback!Thanks     Customs & import taxes   Orders may need to clear customs in your country. Please check if your order will incur additional import duties, taxes or other customs related charges. Import duties, taxes or other customs charges will be collected by the shipping company upon delivery. Suppliers are not responsible for delays caused by the customs department in your country. Additional costs or delays may occur during international trade. We sincerely hope that you do not use additional import costs or customs clearance delays as a reason for requesting refunds or leaving negative feedback.   Attention:   Before you finish your order via DHL,UPSTNT,Fedex, please check the follow link to check that maybe your city has a remote cost,if it has remotecost,contact us before order:   Payment Method   Currently, you can pay using Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney and bank transfer. More payment options will be available on AliExpress in the future.    Shipping Detail   Normally,The item you ordered will be shipped with tracking number within 1-2 business days after your payment is clear.By the way, you bought the item from opposite side of the earth, so it needs a little longer time to deliver.   Refund   All the items will be sent within 2 business days after the confirmation of your payment.Contact us if the item has not arrived after 4 weeks, We will send the item for you asap again. Please ensure your address is correct.   Return Policy   Refund or replacement request is available only the requests within 1 week after parcel received & returning the item as the same condition as received. Please contact us, we will provide returns the address. If you have not contacted us, direct items will be sent back ,items will be refused without tracking number and returned to the sender. Buyer is responsible for additional shipping costs for items that are returned refused or undeliverable. Your name, auction number, and reason for return should be included in the email. items returned must contain main packaging materials. Please repack the item carefully. Items returned will be tested and a new replacement will be shipped to the buyer immediately when found defective. In the event that a suitable replacement is not available then a refund will be issued. Shipping, handling and insurance fees are non refundable. It may take up to 7 business days to process your return after we receive your product. If the item is found non-defective, the item will be sent back to the buyer. Buyer is responsible for All Return Postage and Shipping Charges.   Feedback   Dear buyer,we appreciate your business.If you are satisfied with our service.Please leave us a positive feedback with"Perfect 5-and please treat the transaction fairly. Customer is God. Before you leave any 1,2 ratings, a neutral/negativefeedback and open any dispute on DHgate or paypal.please do contact us to get a better solution.We would like to resolve your any problem. Our system automaticially leave you positive feedback once it is left for us.   About US   MEAFO technology is a professional supplier registered in Shenzhen. We supplies most of product lineups and cooperates with a number of professional manufacturers from different fields.Our main product is Android TV Box,Smart Watch & Bracelet,Watch Phone,Mini Bluetooth Speaker etc , and we have our own factory which produces best quality, you will get the best service from us in this site including the best price and the best qualtiy and the best communication!   If you have any questions or comments about our products or policies, You contact us by leaving us an Ali message ,On Line Chat or email us. We will be responded within 24hours.Customer satisfactory is most important . Please email us first before leaving negative feedback. Give us a chance to serve u. Thank U... We do our best to serve each and every customer the best we can .   Looking forward your Positive Feedback For All DSR with 5 Star Score   Thanks!!!    


Смотрите так же другие товары: