Новое поступление
Магазина XYj RU Qings Store работает с 07.03.2018. его рейтинг составлет 86.67 баллов из 100. В избранное добавили 166 покупателя. Средний рейтинг торваров продавца 4.6 в продаже представленно 0 наименований товаров, успешно доставлено 881 заказов. 60 покупателей оставили отзывы о продавце.
Характеристики
*Текущая стоимость уже могла изменится. Что бы узнать актуальную цену и проверить наличие товара, нажмите "Добавить в корзину"
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость | Цена |
---|---|---|---|
Sep-18-2025 | 0.46 руб. | 0.70 руб. | 0 руб. |
Aug-18-2025 | 0.81 руб. | 0.1 руб. | 0 руб. |
Jul-18-2025 | 0.65 руб. | 0.91 руб. | 0 руб. |
Jun-18-2025 | 0.35 руб. | 0.41 руб. | 0 руб. |
May-18-2025 | 0.31 руб. | 0.43 руб. | 0 руб. |
Apr-18-2025 | 0.54 руб. | 0.83 руб. | 0 руб. |
Mar-18-2025 | 0.27 руб. | 0.59 руб. | 0 руб. |
Feb-18-2025 | 0.7 руб. | 0.1 руб. | 0 руб. |
Jan-18-2025 | 0.69 руб. | 0.38 руб. | 0 руб. |
Описание товара
Items size:
8 inch Chef Knife
8 inch Slicing
8 inch Bread Knife
7 inch Nakiri Knife
7 inch Japanese Cook's Knife
5 inch Santoku Knife
5 inch Utility Knife
3.5 inch Paring Knife
Specification:
For home chefs & professionals. This Pro chef's knife has been the top choice of both home chefs and professionals alike. Designed to handle kitchen tasks both big and small, This durable knife's razor sharp and laser-tested blade effortlessly chops, minces, slices and dices. Stainless steel blade with high-carbon - The professional chef's knife is made from high-quality stainless steel. And to boost its sturdiness, the steel contains 0.6%-0.75% carbon, making it two times as hard as other knives in its class as they contain just 0.3% carbon. This pro-grade kitchen knife won’t slide off your hands, slashing down cutting time and protecting your fingers from painful injuries, speed up your delicious daily or formal dinner recipes preparation!Due to different measurement methods and production batch, the size and weight of the product may have a slight error.
Смотрите так же другие товары: